Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi nyilatkozat


Adatvédelmi nyilatkozat

Személyes adatok védelme

-A Szolgáltató bizalmasan kezeli az Ügyfél által a www.kreativity.hu weboldalon megadott adatait. Az Ügyfél adatai a megrendelés lebonyolításához szükséges információk, melyek a következők lehetnek:

Ügyfél név, telefonszám, e-mail cím, számlázási cím, szállítási cím, adószám.

- Az online webáruházban a megrendeléskor leadott megrendelő adatokat a Szolgáltató nem adja ki harmadik fél számára mely alól egyetlen kivételt képez a szállítási cím, név és telefonszám átadása a futárcégnek amely feltétlenül szükséges házhozszállításnál.

- Az online webáruházban az Ügyfél saját fiókot hozhat létre, ahol kezelheti a megadott címeit, illetve megtekintheti a régebbi megrendeléseit. A belépéshez szükséges jelszót a Szolgáltató nem tudhatja és a rendszerben nem is látja. A rendszer viszont lehetőséget ad a Szolgáltatónak, hogy új jelszót hozzon létre az Ügyfélnek, de ekkor sem látható a Szolgáltató számára a régi – az Ügyfél által megadott - jelszó. A Szolgáltató által történő új jelszó létrehozásnak általában akkor van szerepe amikor az Ügyfél elfelejti a jelszót és kéri a Szolgáltatót, hogy hozzon létre egy újat. Javasolt ez esetben, hogy az Ügyfél az új – a Szolgáltató által létrehozott - jelszóval történő első belépést követően változtassa meg azt a sajátjára, melyet csak ő ismer.

- A webáruház termékeinek, áraknak a megtekintéséhez nem szükséges regisztrálni.

- Az Ügyfél köteles a weboldalon adatokat bizalmasan és másoktól elzártan kezelni. Az Ügyfél fiók idegenek által történő elérése és az ezekből keletkezett kárért a Szolgáltató nem vállal felelősséget hiszen a belépési adat információk kizárólag az Ügyfél tulajdonában vannak.

 

Törvényi hivatkozások:

2011. évi CXII. törvény (Infotv.)